CONEIX-NOS

QUI SOM

AMB SEU CENTRAL A VILADECANS (BARCELONA), SOM UNA COMPANYIA AMB GRAN TRADICIÓ AL SECTOR DE LA LOGÍSTICA I EL TRANSPORT DE MERCADERIES, MOLT COMPROMESOS AMB EL CLIENT.

EARNING CLIENTS FOR LIFE
EARNING CLIENTS FOR LIFE

ELS NOSTRES VALORS
PRINCIPALS SÓN:

EXPERIÈNCIA

Com a garantia

1

Fundada fa més de 60 anys som una companyia amb gran tradició en el sector de la logística i el transport de mercaderies. Simultàniament amb l’entrada, fa uns anys, de la tercera generació de la família dins la gestió, l’empresa ha consolidat la seva posició a Espanya. També hem ampliat els serveis de transport a nivell internacional i es va crear la Divisió Vilà Logística que ofereix serveis de logística integral.

ESPECIALITZACIÓ

Com a estratègia

2

L’especialització ens permet aportar un gran valor afegit al client. Hem estructurat la companyia en dues úniques divisions amb l’objectiu de fer créixer la nostra expertesa a les dues grans àrees de serveis que donem a la comunitat empresarial. Per una part, Vilà Logística ens orientem a la prestació de serveis d’externalització (outsourcing) de la cadena logística. L’altra divisió de Vilà Transports està enfocada als diferents serveis de transports de mercaderies (càrregues completes, agrupament, paqueteria).

TECNOLOGIA

Com a avantatge competitiu

3

Amb un total de 8.000 m2 d’instal·lacions d’emmagatzematge, Vilà Logística comptem amb la més avançada tecnologia al servei de la logística externalitzada per als nostres clients i per al control i el seguiment de la flota de vehicles propis per al transport de mercaderies.

MESURA

Com a seguretat

4

Vilà Logística som una empresa de dimensions mitjanes, en contraposició a les grans multinacionals del sector. Això ens permet aportar valor al client en termes de flexibilitat, agilitat, personalització i proximitat. Els clients ens compensen aquest valor rebut amb la seva lleialtat a llarg termini: som la seva empresa de confiança.

QUALITAT

Com a objectiu

5

Amb la recerca constant de la millor qualitat dels nostresserveis de transport i logística de productes acabats, Vilà Logística disposem de la certificació en ISO9001 i també en gestió mediambiental ISO14001, auditada per Applus. Tanmateix, tota la nostra flota la componen vehicles d’última generació que compleixen les normes europees de baixa contaminació, inclòs un vehicle que funciona amb Gas Natural Liquat (GNL).

VALORS

APUNTA’T A LA NOSTRA NEWSLETTER!

Certificacions

Sistemes ISO