BLOG

NOTÍCIES
DESTACADES

NOTÍCIES DESTACADES

PRESENTS A SIL BARCELONA, LA MAJOR FIRA DEL SECTOR

El dia 8 de Juny vam estar en SIL Barcelona, la major cita internacional del sector logístic. Aquesta fira marca el calendari de Vilà Logística, any rere any. En ella presentem els nostres serveis, ens trobem amb companys i empreses del sector logístic i no deixem d’aprendre de les noves innovacions en el sector del transport, la intralogística i supply chain que cada any es revelen.

SIL BARCELONA és la Fira Líder de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa, celebra la seva 23a edició sumant sinergies amb SIL Knowledge, 19a Medalogistics Summit, el XXXIX Congrés ALACAT, 18th CSCMP European Conference & European Research Seminar 2023 i EUROLOG, el congrés anual de l’ELA (European Logistics Association).

Participen un total de més de 650 empreses i 400 speakers, sumant més de 250 esdeveniments.

És una fira sectoritzada amb la presència d’empreses de Transport, Logística i Distribució, intralogística, Tecnologia i IT, Indústria 4.0, Infraestructures, Última Milla i Lliurament en el eCommerce, Inmologística, Energia i Sostenibilitat, i Talent en el Recinte Firal de Montjuïc-Plaza España de Fira de Barcelona.

Comparteix la notícia

EARNING CLIENTS FOR LIFE
EARNING CLIENTS FOR LIFE

Més notícies

APUNTA’T A LA NOSTRA NEWSLETTER!

Certificacions

Sistemes ISO