BLOG

NOTÍCIES
DESTACADES

NOTÍCIES DESTACADES

PALL-EX: INNOVACIÓ I QUALITAT EN LA MERCADERIA AMB PALETS

Vivim en un món hiperconnectat, en el qual un servei global és vital per a qualsevol empresa que vulgui expandir horitzons. Sigui a curta o llarga distància, Vilà Logística forma parta de la xarxa Pall-Ex, una xarxa de distribució experés dedicada a la mercaderia paletitzada.

Per què optar per la mercaderia paletitzada?

Els palets són plataformes (majoritàriament de fusta) on es col·loquen els productes que s’han de transportar de manera uniforme. Si en el vostre cas que heu de transportar diversos paquets, aquest tipus de transport us beneficiarà en diversos aspectes:

  • En unificar els paquets en una única estructura més gran, els costos es reduiran, ja que es podran moure de manera unificada.
  • Les possibles complicacions de manipulació com danys del producte es reduiran considerablement.
  • És més fàcil mantenir un ordre en els paquets i, en conseqüència, aconseguir un major estalvi del temps.

Segons la vostra necessitat, podreu seleccionar la mida del palet entre diferents opcions (més informació en el següent enllaç).

Nº 1 en transport amb palets per tota la península i per Europa

Pall-Ex és l’opció número 1 de distribució exprés de mercaderia en palets. La seva xarxa de col·laboradors permet enviar amb un temps rècord (segons si selecciona un servei Premium – 24h o Estàndard 48h) les seves mercaderies a qualsevol part d’Espanya, inclòs Canaries i les Illes Balears, i a la resta d’Europa.

Confiança en el know-how i control absolut en els teus paquets

L’extensa experiència de Vilà Logística en el camp del transport de mercaderies combinada amb la forta infraestructura de Pall-Ex demostren la professionalitat del servei.

A més, utilitzem sistemes d’informació TWINE (Transport and Warehouse Information Network Environment) que asseguren una traçabilitat i un control total dels vostres enviaments. Un cop lliurat el producte, es notifica a temps real al client. També s’ofereixen altres serveis d’atenció com la digitalització dels albarans un dia després del lliurament.

Us convidem a mirar el nostre vídeo dedicat a Pall-Ex per descobrir com treballem:

Comparteix la notícia

EARNING CLIENTS FOR LIFE
EARNING CLIENTS FOR LIFE

Més notícies

APUNTA’T A LA NOSTRA NEWSLETTER!

Certificacions

Sistemes ISO