BLOG

NOTÍCIES
DESTACADES

NOTÍCIES DESTACADES

Pall-Ex Ibèria rep la tercera estrella Lean & Green després de reduir més d’un 35% les seves emissions de CO₂

La tercera estrella Lean & Green acredita una reducció de les emissions de CO2 derivades de l’activitat de les seves hubs logístics en més d’un 35% des de 2018.
Aquesta reducció s’ha aconseguit gràcies a la implementació d’un pla d’acció focalitzat en l’eficiència energètica i reducció del consum

Aquest 15 de novembre, dins de la 6a Jornada de Logística Sostenible, a Madrid, Pall-Ex Ibèria ha rebut la tercera estrella Lean & Green com a reconeixement per part de AECOC de la reducció de més del 35% de les emissions de CO₂ que ha aconseguit des de 2018, quan va presentar el seu pla d’acció.

Lean & Green, la major plataforma europea de col·laboració enfocada a la reducció de les emissions vinculades amb la cadena de subministrament pretén contribuir amb aquesta iniciativa a aconseguir els objectius d’emissions neutres de carboni per a l’any 2050 que es van definir en la Cimera del Clima a París.

“A Pall-Ex Ibèria treballem per a aconseguir que les nostres activitats en els hubs logístics de la companyia siguin el més eficients i sostenibles possible, amb accions que respectin el medi ambient i que es puguin mantenir en el temps, com la utilització de les energies renovables o l’aposta per centres logístics que disposin de la màxima eficiència energètica”, assegura Sergi Tomás, director gerent de Pall-Ex Ibèria.

Pla d’acció de Pall-Ex Ibèria per a una logística més sostenible.

Per a aconseguir la reducció marcada per Lean & Green per a rebre la tercera estrella, Pall-Ex Ibèria ha implementat un pla d’acció en el qual s’inclouen diferents mesures orientades a augmentar l’eficiència energètica i disminuir el consum.

Ha instal·lat plaques fotovoltaiques i promogut l’ús d’energies renovables a les seves instal·lacions i ha substituït els combustibles fòssils per fonts d’energia més netes. El resultat obtingut amb aquests canvis s’ha traduït en hubs logístics més eficients des del punt de vista energètic.

Així mateix, l’empresa de distribució expressa de mercaderia paletitzada ha fet una transició de les seves lluminàries a llums LED i ha instal·lat equips de manutenció més eficients, també amb el focus posat en l’eficiència energètica.

Comparteix la notícia

EARNING CLIENTS FOR LIFE
EARNING CLIENTS FOR LIFE

Més notícies

APUNTA’T A LA NOSTRA NEWSLETTER!

Certificacions

Sistemes ISO