BLOG

NOTÍCIES
DESTACADES

NOTÍCIES DESTACADES

PALL-EX IBERIA GUANYA L’ESTRELLA LEAN&GREEN

L’empresa redueix més d’un 30% les emissions de CO2 entre 2018 i 2020

Pall-Ex Iberia, el valor de la logística sostenible

L’empresa ha portat a terme un pla d’acció en el qual s’ha utilitzat energia 100% renovable al hub de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), per reduir la petjada de carboni. A més, el hub de San Fernando de Henares (Madrid) compta amb la certificació energètica A++, aconseguida a través de l’aplicació de mesures respectuoses amb el medi ambient, com: la utilització de plaques solars d’autoconsum, la il·luminació LED a tota la instal·lació, les obertures per aprofitar llum natural, l’ús de carretons ions de liti i el consum d’energia verda. 

Pall-Ex Iberia té com a valor la conscienciació ambiental i, com a objectiu, la neutralitat climàtica, és a dir, la reducció del 100% de les emissions de gasos d’efecte hivernacle. La finalitat és que totes les emissions dels hubs siguin 0, amb mesures de compensació, com la utilització de panells solars o reforestació de boscos.

“Pall-Ex Iberia treballem per aconseguir que les nostres activitats als hubs logístics siguin el més eficient i sostenible possible amb accions que respectin el medi ambient i que es puguin mantenir en el temps”

En paraules de Sergi Tomás, director gerent de Pall-Ex Iberia. 

Reconeixement europeu: Estrella Lean & Green

Pall-Ex Iberia rep l’Estrella Lean & Green, que atorga l’Associació Espanyola de Fabricants i Distribuïdors (AECOC), com a reconeixement de totes les accions implementades. Aquestes, han suposat la reducció de més del 30% de les emissions de CO2 derivades de l’activitat als hubs de Barcelona i Madrid. Aquesta primera Estrella Lean & Green és la certificació del bon funcionament del pla d’acció presentat al març per la companyia, gràcies a que s’han obtingut uns resultats per sobre dels estàndards demanats per part de l’AECOC (un 20% de reducció d’emissions de CO2).

Lean & Green, per una activitat més verda

Lean & Green és la plataforma europea més gran de col·laboració que té com a objectiu ajudar les empreses de tots els sectors a reduir les seves emissions de gasos efecte hivernacle derivades de les activitats logístiques, generant, així, una xarxa d’organitzacions líder en el sector. 

La iniciativa està alineada amb els objectius definits a la Cimera del Clima de París, que busca arribar a emissions neutres de carboni l’any 2050. 

Les empreses, per poder adherir-se a Lean & Green han de seguir aquests passos:

  1. Firmar un acord d’adhesió, convertint-se en membre de la comunitat Lean & Green.
  2. Comprometre’s a reduir les emissions de gasos efecte hivernacle en almenys un 20% en un termini màxim de 5 anys, per tal d’aconseguir la primera estrella.
  3. L’empresa crea el seu pla de treball per arribar a tal reducció i el presenta a una empresa auditora, que n’avalua la viabilitat.
  4. Reconeixement de l’objectiu i entrega del premi Lean & Green.
  5. Posada en marxa de l’acció i monitoratge amb ajuda d’AECOC.
  6. Reconeixement i entrega de l’estrella Lean & Green per part d’AECOC.

Pall-Ex Iberia ha seguit tots aquests passos, i continua implementant accions i activitats, per tal de col·laborar en la construcció d’una activitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient

Comparteix la notícia

EARNING CLIENTS FOR LIFE
EARNING CLIENTS FOR LIFE

Més notícies

APUNTA’T A LA NOSTRA NEWSLETTER!

Certificacions

Sistemes ISO